Το νέο επιτραπέζιο φωτιστικό Adriana της Lindby προσφέρει ευέλικτο φωτισμό και ολοκληρωμένη κομψότητα στο σχεδιασμό του.

December 06 2023
Το νέο επιτραπέζιο φωτιστικό Adriana της Lindby προσφέρει ευέλικτο φωτισμό και ολοκληρωμένη κομψότητα στο σχεδιασμό του.
Τα τελευταία χρόνια, ο κατασκευαστής φωτιστικών Lindby έχει παρουσιάσει μοντέρνα, μινιμαλιστικά σχέδια φωτισμού με έμφαση στην πρακτικότητα. Ειδικότερα, η Lindby έχει ειδικευτεί σε αποδοτικά φωτιστικά εξωτερικού χώρου με εντυπωσιακή αντοχή και όμορφη απλότητα σχεδιασμού, τόσο όσον αφορά το σχήμα όσο και την επιλογή του χρώματος. Ωστόσο, η Lindby ειδικεύεται επίσης σε φωτιστικά εσωτερικών χώρων που συνδυάζουν μια εντυπωσιακή γλώσσα μορφής και χρώματος. Αν σας ενδιαφέρει η γενική συλλογή της Lindby, μπορείτε να βρείτε όλα τα όμορφα φωτιστικά της μάρκας εδώ.

Με το επιτραπέζιο φωτιστικό Adriana της Lindby, ωστόσο, έχετε τόσο ένα στυλιστικό, συνεκτικό σχέδιο όσο και μια πρακτική ιδέα φωτισμού, όπου κάθε στυλιστικό στοιχείο και κάθε επιλογή που κάνετε για τη συνολική αισθητική του φωτιστικού ενισχύει επίσης την ποιότητα του φωτός, έτσι ώστε η μορφή και η λειτουργία να συμβαδίζουν. Το φωτιστικό διαθέτει μοντέρνο μεταλλικό σχεδιασμό, με σταθερό κυκλικό σχήμα στη βάση, το πλαίσιο και το κάλυμμα. Το κάλυμμα και η βάση έχουν μαύρο ματ φινίρισμα, προσδίδοντας στο επιτραπέζιο φωτιστικό Adriana μια αποκλειστική εμφάνιση και καθιστώντας το εύκολο να ταιριάξει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, η κομψότητα του μαύρου αντισταθμίζεται από τα χρυσά στοιχεία στο πλαίσιο και στο εσωτερικό της σκιάς. Το λαμπερό ορειχάλκινο φινίρισμα του σκελετού εμπλουτίζει τη συνολική εμφάνιση με κλασικές αποχρώσεις, ενώ το βαθύ χρυσό εσωτερικό της σκιάς δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση και αντανακλά το φως, προσδίδοντας μια λαμπερή εμφάνιση που συμβάλλει στον άνετο, ζεστό φωτισμό. Το εξαιρετικά φαρδύ σκίαστρο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, πράγμα που σημαίνει ότι όλο το φως περνάει μέσα από το άνοιγμα σε έναν ενιαίο κώνο. Το αποτέλεσμα είναι ένα φαρδύ, βαθύ, μεγάλου μεγέθους φωτιστικό που φωτίζει αποτελεσματικά ολόκληρη την επιφάνεια του τραπεζιού, ενώ παράλληλα δίνει στη διακόσμησή σας μια νέα αισθητική διάσταση.

Ανακαλύψτε την Adriana και άλλα επιτραπέζια φωτιστικά Lindby στην ίδια γκάμα χρωμάτων εδώ.και όχι μόνο.