Παλιές κλασικές λύσεις με στυλ: ανακαλύψτε τις πολύχρωμες επιτραπέζιες λάμπες Apex της HAY!

December 08 2023
Παλιές κλασικές λύσεις με στυλ: ανακαλύψτε τις πολύχρωμες επιτραπέζιες λάμπες Apex της HAY!
Σχεδιάζοντας το νέο επιτραπέζιο φωτιστικό που θα γινόταν η σειρά Apex, ο Βρετανός σχεδιαστής John Tree πήρε το αρχετυπικό κλασικό τραπεζικό φωτιστικό και το συνδύασε με μια σύγχρονη χρωματική ευαισθησία για να δημιουργήσει μια συναρπαστική και διαφορετική συλλογή φωτιστικών, με κλασικά χαρακτηριστικά αλλά διαφορετικά από τα παραδοσιακά επιτραπέζια φωτιστικά. Με το λεπτό, καμπυλωτό πλαίσιο χρωμίου και τα διακριτικά φωτιστικά οροφής, η σειρά Apex είναι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο και ξεχωριστό κομμάτι λειτουργικής τέχνης με γνώμονα το σχεδιασμό.

Η εξαιρετική ευελιξία και ο ευέλικτος χαρακτήρας ανοίγουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

Η σειρά περιλαμβάνει επιτραπέζια φωτιστικά και φωτιστικά δαπέδου σε διάφορες εκδόσεις, όλα σε μια πληθώρα όμορφων χρωμάτων από ουδέτερα έως απαλά παστέλ και βαθιές αποχρώσεις για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το σκίαστρο είναι λουστραρισμένο με γυαλιστερή λάκα και μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες για να ρυθμίσει την κατεύθυνση του φωτός, προσφέροντας πρωτοφανή ευελιξία στο σχεδιασμό του φωτισμού. Το φωτιστικό παρέχεται με ένα μικρό τυποποιημένο κιτ (E14 LED), κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα μοντέλων λαμπτήρων. Το ευέλικτο κάλυμμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ αποτελεσματικού, άμεσου φωτισμού προς τα κάτω προς το γραφείο σας ή προς τα έξω από το δωμάτιο, έμμεσου φωτισμού στρέφοντας το κάλυμμα ώστε το φως να κατευθύνεται προς τον τοίχο ή προς τα πάνω για να παρέχει διάχυτο φως που συμπληρώνει το γενικό φωτισμό.

Με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επιτραπέζιων φωτιστικών και φωτιστικών σωμάτων, η συλλογή Apex μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο και κάθε εσωτερικό χώρο. Τα επιτραπέζια φωτιστικά μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα γραφείο καθώς και σε ένα υπνοδωμάτιο, ενώ τα φωτιστικά κλιπ μπορούν εύκολα να βιδωθούν σε ένα τραπέζι ή ράφι, σε μια βιβλιοθήκη ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο όπου απαιτείται φωτεινός φωτισμός.

Δείτε ολόκληρη τη σειρά Apex εδώ