Φέρτε την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στο φωτισμό με το Flying Κρεμαστό φωτιστικό από την Made By Hand

April 10 2024
Φέρτε την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στο φωτισμό με το Flying Κρεμαστό φωτιστικό από την Made By Hand
Αν σας αρέσει ο δημιουργικός και καινοτόμος σχεδιασμός που αποπνέει προσωπικότητα και χαρακτήρα, η νέα σειρά κρεμαστών Flying Κρεμαστό φωτιστικό είναι για εσάς! Τα απαλά, οργανικά τόξα που χαρακτηρίζουν τη σχεδιαστική γλώσσα και την αιωρούμενη εμφάνιση του φωτιστικού, κάνουν εύκολα αντιληπτό από πού πήρε το όνομά του. Με ένα τρισδιάστατα πλεκτό αμπαζούρ που κατασκευάζεται με ελάχιστη σπατάλη υλικών και μια κατασκευή που επιτρέπει την αποσυναρμολόγηση του φωτιστικού και την ανακύκλωση των υλικών που το αποτελούν, το Flying Κρεμαστό φωτιστικό ξεχωρίζει ως μια σειρά όπου η βιωσιμότητα λαμβάνεται υπόψη σε κάθε μέρος της διαδικασίας.

Ένα έργο τέχνης από έναν πραγματικό μάστορα του σχεδιασμού


Η σειρά σχεδιάστηκε το 2023 από τον Boris Berlin, ο οποίος έχει αφήσει καθοριστικό στίγμα στο δανέζικο design με το σίγουρο χέρι και την περιέργειά του, καθιστώντας τον έναν από τους πιο καινοτόμους Δανούς σχεδιαστές εσωτερικών χώρων της εποχής μας. Το 1983 ίδρυσε το Boris Berlin Design και το 1987 ξεκίνησε την Komplot Design μαζί με τον Poul Christiansen. Μαζί διαμόρφωσαν τη σκανδιναβική σκηνή του design για 20 χρόνια. Το 2010, ο Boris Berlin ένωσε τις δυνάμεις του με τον Aleksej Iskos στην εταιρεία Iskos-Berlin και το 2017 επέστρεψε ως σολίστας στο Boris Berlin Design. Ο Boris Berlin βλέπει τον σχεδιασμό ως συνδετικό κρίκο στην ένταση μεταξύ τέχνης και μηχανικής, παραγωγού και χρήστη, μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, παράδοσης και καινοτομίας, ορθολογισμού και διαίσθησης. Όπως ένας σχοινοβάτης που χρειάζεται ένα πολύ τεντωμένο σχοινί για να κρατήσει την ισορροπία του, η ένταση μεταξύ αυτών των πολικών αντιθέσεων είναι η προϋπόθεση για επιτυχημένο σχεδιασμό.

Αυτή η λεπτή ισορροπία αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στο Flying Κρεμαστό φωτιστικό, όπου κάθε χιλιοστό του πανέμορφου σχεδιασμού μετράται προσεκτικά και συντονίζεται ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα. Το φωτιστικό διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, το καθένα σε τέσσερα όμορφα χρώματα.

Δείτε ολόκληρη τη σειρά Flying Κρεμαστό φωτιστικό εδώ!