Αποδοτικός φωτισμός για όλους τους χώρους με τη σειρά Asto Tube της SLV

April 29 2024
Αποδοτικός φωτισμός για όλους τους χώρους με τη σειρά Asto Tube της SLV
Η ευελιξία και η χρηστικότητα πάντοτε συμβαδίζουν με τον ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας φωτισμό στους Γερμανούς μετρ του φωτισμού από την SLV, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Σε μια κοινή προσπάθεια δημιουργίας μιας συλλογής φωτισμού δυνατοτήτων με απλή και συνεκτική σχεδιαστική αντίληψη, τύπους λαμπτήρων για κάθε σκοπό και αποδοτικό αλλά άνετο φωτισμό που θα βοηθά τους χρήστες καθημερινά, γεννήθηκε η Asto Tube. Η συλλογή φωτισμού περιλαμβάνει φωτιστικά οροφής, κρεμαστά και επιτοίχια φωτιστικά, καθώς και επιφανειακούς προβολείς, έτσι ώστε να υπάρχει το κατάλληλο μοντέλο είτε χρειάζεστε βασικό, συμπληρωματικό ή τονιστικό φωτισμό. Τα φωτιστικά μπορούν να επιλεγούν με μία ή περισσότερες πηγές φωτός και κάθε μοντέλο διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα φωτιστικά με το περιβάλλον σας.

Όλα τα φωτιστικά Asto Tube χαρακτηρίζονται από τον εξορθολογισμένο και μειωμένο σε λεπτομέρειες σχεδιασμό τους. Η κεφαλή του φωτιστικού έχει απλό, κυλινδρικό σχήμα που δημιουργεί εστιασμένο φωτισμό με λάμψη χωρίς θάμβωση με τους λαμπτήρες LED GU10. Το μινιμαλιστικό εξωτερικό κάνει τα φωτιστικά Asto Tube ένα διακριτικό στοιχείο στο εσωτερικό σας σχεδιασμό, που σβήνει διακριτικά στο παρασκήνιο και φωτίζει το περιβάλλον σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού και ποιότητας φωτισμού ταιριάζει ιδιαίτερα σε σύγχρονα σπίτια με έφεση στην απλότητα, αλλά μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με επιτυχία σε χώρους λιανικής πώλησης και άλλους εμπορικούς χώρους.

Για να συμπληρωθεί, ο τόνος του φωτός μπορεί να αλλάξει μέσω ξεχωριστών ανακλαστήρων που πωλούνται ως ανταλλακτικά στη σειρά Asto Tube. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός χρυσού, ασημένιου, χάλκινου ή σκούρου μοβ ανακλαστήρα για μια όμορφη παραλλαγή του φωτισμού. Δείτε όλα τα σύγχρονα μοντέλα και ανταλλακτικά Asto Tube εδώ!