Η Flos προσφέρει όμορφο νέο πρωτότυπο σχέδιο από το 2023: Bilboquet σε τρία όμορφα χρώματα

May 02 2024
Η Flos προσφέρει όμορφο νέο πρωτότυπο σχέδιο από το 2023: Bilboquet σε τρία όμορφα χρώματα
Η ιταλική εταιρεία σχεδιασμού τα κατάφερε ξανά! Σε μια γόνιμη συνεργασία με τον γαλλοκαναδικό σχεδιαστή Philippe Malouin, η Flos δημιούργησε ένα όμορφο φωτιστικό σχεδιασμού με ολοκληρωμένη ιδέα, προσεγμένη εμφάνιση, εσωτερικό προσανατολισμένο στη χρήση και βιώσιμη σύνθεση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ιδανική σύγχρονη πηγή φωτός. Το Bilboquet τραβάει το βλέμμα με την εμφάνιση που είναι προσανατολισμένη στο σχήμα: η κυλινδρική βάση και η κεφαλή του φωτιστικού, η μαγνητική σφαιρική άρθρωση και το μακρύ καλώδιο σε ασορτί χρώμα. Όλα αυτά συνδυάζονται τέλεια σε μια όμορφη κατασκευή που αποτελεί επίσης ένα νεύμα προς το γαλλικό παιχνίδι μπάλας bilboquet, από το οποίο εμπνέεται ο λαμπτήρας και από το οποίο πήρε το όνομά του. Ο σφαιρικός σύνδεσμος μπορεί να περιστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την κεφαλή του λαμπτήρα και έτσι να κατευθύνετε το φως με απόλυτη ακρίβεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό, καθώς ο λαμπτήρας παρέχει εστιασμένο, άμεσο φωτισμό. Ο λαμπτήρας είναι εφοδιασμένος με μια υποδοχή GU10 που βρίσκεται σχετικά κοντά στην έξοδο φωτός στο άκρο της κυλινδρικής κεφαλής του λαμπτήρα, επιτρέποντας στο φως να λάμπει αποτελεσματικά και στοχευμένα, καθιστώντας τον Bilboquet ιδανικό ως λαμπτήρα εργασίας ή ανάγνωσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε την κεφαλή του λαμπτήρα να δείχνει προς τον τοίχο για ευχάριστο, έμμεσο φωτισμό με έμφαση.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό διαθέτει μια όμορφη, συμπαγή χρωματιστή επιφάνεια που τονίζει τη σχεδιαστική του εμφάνιση. Διατίθεται σε τρεις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές, η καθεμία με προσεκτικά επιλεγμένο σκίαστρο που διευκολύνει την ενσωμάτωσή του στον εσωτερικό σας σχεδιασμό.

Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός του φωτιστικού διαθέτει ανακυκλωμένα υλικά: η κεφαλή και η βάση είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πολυκαρβονικό, ένα υποπροϊόν της παραγωγής χαρτιού. Ο λαμπτήρας συναρμολογείται εξ ολοκλήρου χωρίς τη χρήση κόλλας, οπότε όλα τα επιμέρους μέρη του μπορούν να αποσυναρμολογηθούν στο τέλος της διάρκειας ζωής του λαμπτήρα και να επαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις όμορφες παραλλαγές του Bilboquet της Flos εδώ!