Απίστευτη λειτουργικότητα σε υπέροχο σχεδιασμό

December 29 2023
Απίστευτη λειτουργικότητα σε υπέροχο σχεδιασμό
Ευελιξία, ευελιξία και κομψός σχεδιασμός: όλα τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της μάρκας Lindby συγκεντρώνονται στο κρεμαστό φωτιστικό Biavera. Το φωτιστικό διαθέτει λεπτό, λιτό σχεδιασμό. Η κεφαλή αποτελείται από μια υπέροχη μαύρη λακαρισμένη εγκάρσια ράβδο και δύο φωτιστικά στοιχεία με εκλεπτυσμένο φινίρισμα νικελίου, τα οποία κινούνται σε όμορφα κύματα κατά μήκος του σώματος. Αυτό δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση μεταξύ των ευθύγραμμων και των καμπύλων στοιχείων, συμβάλλοντας στην οπτική οπτική του φωτιστικού. Ταυτόχρονα, όλα τα στοιχεία παραμένουν απόλυτα οριζόντια, διαχέοντας το φως σε μια ευρεία περιοχή και δημιουργώντας συμμετρία στη συνολική σύνθεση. Το φωτιστικό εκπέμπει φως προς τα κάτω, καθιστώντας το ιδανικό για τραπέζι φαγητού, πάγκο κουζίνας, γραφείο ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια που χρειάζεται πρακτικό, άμεσο φως.

Η πηγή φωτός είναι ενσωματωμένη στο φωτιστικό και αποτελείται από πηγές φωτός LED τοποθετημένες κατά μήκος κάθε σώματος του φωτιστικού, οι οποίες λάμπουν αποτελεσματικά και ομοιόμορφα μέσα από το λευκό κάλυμμα κάτω από το φωτιστικό. Αυτός ο πρακτικός κάτω φωτιστής εκπέμπει μια ευρεία δέσμη φωτός στην περιοχή κάτω από το φωτιστικό σώμα. Οι ράβδοι ανάρτησης είναι εφοδιασμένοι με βάρη που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε το ύψος του φωτιστικού. Αυτό σας επιτρέπει να αποφασίσετε και να τροποποιήσετε την εξάπλωση ή τη συγκέντρωση του φωτός. Επιπλέον, το κρεμαστό φωτιστικό Biavera διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία Switch-Dimmer, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα χρησιμοποιώντας έναν τυπικό διακόπτη τοίχου, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε εξωτερικούς ροοστάτες. Με τρεις ρυθμίσεις: 100%, 40% και 10% της συνολικής φωτεινότητας, μπορείτε να επιτύχετε τον κατάλληλο φωτισμό για εργασία, χαλάρωση ή νυχτερινό προσανατολισμό.

Η Lindby φημίζεται για τα μοντέρνα, λειτουργικά φωτιστικά της, χωρίς συμβιβασμούς στο σχεδιασμό ή την ποιότητα. Δείτε τα Biavera της Lindby εδώ