Γνωρίστε τα πολύχρωμα και δημιουργικά σχέδια με το νέο επιτραπέζιο φωτιστικό της Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!

January 10 2024
Γνωρίστε τα πολύχρωμα και δημιουργικά σχέδια με το νέο επιτραπέζιο φωτιστικό της Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!
Με τη νέα ταινία για την παγκοσμίου φήμης ξανθιά, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα του 20ού αιώνα, το πανέμορφο επιτραπέζιο φωτιστικό Life in plastic, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, δεν θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του σε καλύτερη στιγμή. Η λάμπα παρουσιάζεται ως μια όαση ειρωνείας εμπνευσμένη από την εμβληματική κούκλα Barbie που έχει κατακτήσει τον κόσμο από τότε που το πρώτο μοντέλο είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη της δεκαετίας του 1950.

Το Art Nouveau συναντά την ποπ κουλτούρα


Με τις τακτοποιημένες μικρές φιγούρες του, το επιτραπέζιο φωτιστικό Life in plastic τραβάει σαφείς γραμμές πίσω στο λεπτομερές στυλ Art Nouveau που ήταν διαδεδομένο στις αρχές του περασμένου αιώνα και είναι ακόμη και σήμερα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο. Η σχεδιαστική ιδέα του φωτιστικού ολοκληρώνεται με μια πλούσια διακοσμημένη βάση φωτιστικού σε περίπλοκο και κυματιστό μοτίβο φύλλων, ένα υφασμάτινο σκίαστρο σε σχήμα καμπάνας με δαντέλα, κρόσσια και απομίμηση καλούπι και, τέλος, το πλούσια διακοσμημένο πλαίσιο των φιγούρων, το οποίο σε αυτή την όμορφη επανερμηνεία έχει επεκταθεί για να σχηματίσει ένα ολόκληρο σύνολο. Όταν ανάβετε το φωτιστικό, το φως λάμπει τόσο μέσα από το ύφασμα σε μια απαλή λάμψη όσο και από την έξοδο φωτός στο κάτω μέρος της σκιάς, αναδεικνύοντας όμορφα ολόκληρη τη σκηνή.

Καλά εκτελεσμένος σχεδιασμός που ανταποκρίνεται στη δημιουργική γραμμή της Seletti


Ο πολύχρωμος σχεδιασμός και η θαυμάσια προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει κάθε χιλιοστό του επιτραπέζιου φωτιστικού είναι σήμα κατατεθέν τόσο του σχεδιαστή Marcantonio όσο και της ιταλικής εταιρείας κατασκευής φωτιστικών σχεδιαστών, Seletti, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ. Ο Marcantonio και η Seletti έχουν πολυετή συνεργασία για τη δημιουργία μοναδικών, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμων λαμπτήρων που επανεξετάζουν την έννοια του φωτισμού και χρησιμοποιούν τον λαμπτήρα ως μέσο για τη δημιουργία ζωντανής τέχνης.

Η Seletti ειδικεύεται σε επιτραπέζιες λάμπες με δημιουργική πινελιά. Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία επιτραπέζιων φωτιστικών από τη Seletti εδώ!