Ταξιδέψτε στο φορητό κύμα των ασύρματων επιτραπέζιων λαμπτήρων με τον φορητό επιτραπέζιο λαμπτήρα Trip από το Design By Us.

November 15 2023
Ταξιδέψτε στο φορητό κύμα των ασύρματων επιτραπέζιων λαμπτήρων με τον φορητό επιτραπέζιο λαμπτήρα Trip από το Design By Us.
Ένας θαυμάσιος συνδυασμός κομψού σχεδιασμού, ποιοτικών υλικών, ευέλικτου εσωτερικού σχεδιασμού και πρακτικού φωτισμού είναι αυτό που χαρακτηρίζει την όμορφη συλλογή φωτιστικών Trip Portable από τη δανέζικη εταιρεία σχεδιασμού Design By Us. Ο στιβαρός σχεδιασμός του σώματος του φωτιστικού, σε συνδυασμό με το φαρδύ σκίαστρο και τις μαλακές άκρες, προσδίδει στο επιτραπέζιο φωτιστικό μια έντεχνη, οργανική αίσθηση που θυμίζει μανιτάρι δάσους, ένα σχέδιο που είναι εδώ και καιρό δημοφιλές μεταξύ των σύγχρονων επιτραπέζιων φωτιστικών.

Απεριόριστη απόλαυση του φωτιστικού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Η εμπνευσμένη από τη φύση πινελιά είναι καλά επιλεγμένη, καθώς το φωτιστικό είναι ασύρματο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον άνετο φωτισμό του τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η λάμπα διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία που τροφοδοτεί την πηγή φωτός LED. Στην παράδοση περιλαμβάνεται ένας φορτιστής USB. Μετά από 9 ώρες φόρτισης, η λάμπα μπορεί να λάμπει για τουλάχιστον 14 ώρες, ώστε να έχετε φως για όλο το μακρύ βράδυ. Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί με τρεις ρυθμίσεις, ώστε να έχετε πάντα τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε περίσταση. Επιπλέον, το Trip Portable διαθέτει βαθμό προστασίας IP44, ο οποίος προστατεύει τη λάμπα από την εισροή υγρασίας και τις πιτσιλιές νερού.

Επιλεγμένα υλικά και χειροποίητος ποιοτικός σχεδιασμός

Τα πρακτικά οφέλη της λάμπας συμπληρώνονται όμορφα από έναν αποκλειστικό σχεδιασμό που θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γνώστες του design. Το στιβαρό σώμα είναι κατασκευασμένο από πραγματικό μάρμαρο με μεμονωμένες φλέβες στην επιφάνεια, καθιστώντας κάθε φωτιστικό μοναδικό. Το σκίαστρο είναι κατασκευασμένο από φυσητό γυαλί, προσθέτοντας μια λεπτή και χαριτωμένη πινελιά στη στιβαρή έκφραση της πέτρινης βάσης, με αποτέλεσμα μια αρμονική και επιτυχημένη ισορροπία.

Το επιτραπέζιο φορητό φωτιστικό Trip διατίθεται σε πλήθος όμορφων χρωμάτων που διαφέρουν ως προς τη σκιά και τη βάση. Δείτε ολόκληρη τη σειρά Trip Portable εδώ