Καλωσορίστε τη νέα ομάδα σχεδιαστών All Star NINE

November 03 2023
Καλωσορίστε τη νέα ομάδα σχεδιαστών All Star NINE
Μια ολοκαίνουργια μάρκα που ειδικεύεται στη σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων έχει εισέλθει στο προσκήνιο και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μπορεί ήδη να υπερηφανεύεται για μια πληθώρα όμορφων δημιουργιών που ομορφαίνουν τους εσωτερικούς χώρους και βελτιώνουν την καθημερινή ζωή με τα πρακτικά και προσανατολισμένα στην εφαρμογή σχέδιά τους. Η NINE ιδρύθηκε το 2023 από εννέα συναδέλφους της δανέζικης εταιρείας Nine United, η οποία βρίσκεται πίσω από μια σειρά γνωστών εμπορικών σημάτων όπως τα &tradition, Stellar Works και Verpan. Οι ιδρυτές είχαν το κοινό όνειρο να δημιουργήσουν μια πραγματική πανευρωπαϊκή μάρκα σχεδιαστών με βάση τη βιωσιμότητα και τη χρηστικότητα.

Οι βασικές ιδέες περιγράφονται από τους ιδρυτές της NINE ως μια φρέσκια ευθύτητα με γνώμονα τη χρηστικότητα. Τα προϊόντα της NINE είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται, να αναβαθμίζονται, να επισκευάζονται και να ανακυκλώνονται όταν έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό τους. Στη NINE, η βιωσιμότητα προσεγγίζεται από μια ολιστική άποψη, λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγή, τη χρήση, τη διάρκεια ζωής και όλα όσα ακολουθούν. Αυτή η ιδέα διαφαίνεται στα σχέδιά τους, τα οποία χαρακτηρίζονται όλα από μια όμορφη απλότητα και όλα φαίνονται απλά τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργία. Η απουσία κρυφών λεπτομερειών και αδιαφανών μηχανισμών προσδίδει στις διάφορες σχεδιαστικές συλλογές της NINE μια ανοιχτή και διαισθητική έκφραση που τις καθιστά εύκολα προσβάσιμες και εύκολα απολαυστικές στην καθημερινή ζωή. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη NINE και να δείτε όλα τα όμορφα σχέδιά της, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.


Η μάρκα ειδικεύεται κυρίως σε είδη σπιτιού και αξεσουάρ κάθε είδους, τα οποία μπορείτε να βρείτε /nine-axesouar-spitiou/ακριβώς εδώ.

Ωστόσο, η NINE προσφέρει επίσης μια πληθώρα από όμορφα μοντέλα φωτιστικών. Ειδικά όσον αφορά τα κρεμαστά φωτιστικά, η NINE διαθέτει πολλά όμορφα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα διάσημων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο.

Δείτε όλα τα φωτιστικά της NINE εδώ.