Νέα αρχιτεκτονικά φωτιστικά με κλασικά σχέδια από την Anglepoise και την Paul Smith - Βρείτε τα εδώ

October 24 2022
Νέα αρχιτεκτονικά φωτιστικά με κλασικά σχέδια από την Anglepoise και την Paul Smith - Βρείτε τα εδώ
Αν ψάχνετε για ένα κλασικό αρχιτεκτονικό φωτιστικό για ολόκληρο το σπίτι σας, σας έχουμε σπουδαία νέα! Το 2022, η βρετανική μάρκα σχεδιαστών Anglepoise πρόσθεσε πανέμορφες νέες εκδόσεις στην ήδη ποικίλη και εντυπωσιακή συλλογή Type 75™.

Ο Βρετανός σχεδιαστής Paul Smith είναι ο δημιουργός του σχεδίου Type 75™, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού επιτραπέζιου φωτιστικού Original 1227 που δημιούργησε ο μηχανικός George Carwardine το 1932, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της Anglepoise. Ο Paul Smith είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Αγγλίας και συχνά εξυμνείται για τη δημιουργική του αισθητική που συνδυάζει την παράδοση και τον μοντερνισμό, ενώ η φιλοσοφία του "classics with a twist" από τη δεκαετία του '70 ειδικότερα έχει γίνει μία από τις βασικές αρχές της Anglepoise. Αυτό εκφράζεται ξεκάθαρα στα φωτιστικά σώματα Type 75™!

Το Type 75™ είναι ένα κλασικό σχέδιο αρχιτεκτονικού φωτιστικού που διατίθεται ως φωτιστικό δαπέδου, επιτραπέζιο φωτιστικό, μίνι επιτραπέζιο φωτιστικό και φωτιστικό τοίχου σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις. Τα νέα φωτιστικά Type 75™, συμπεριλαμβανομένων των μίνι επιτραπέζιων φωτιστικών, των φωτιστικών δαπέδου και των επιτραπέζιων φωτιστικών, χαρακτηρίζονται από τον ίδιο κλασικό σχεδιασμό με την υπόλοιπη συλλογή. Τα νέα φωτιστικά ξεχωρίζουν από τα παλαιότερα μοντέλα, καθώς δεν έχουν πολύχρωμη αλλά μάλλον μονόχρωμη έκφραση. Τα μοντέλα Edition 5 διατίθενται σε μια όμορφη μαύρη απόχρωση, ενώ οι εκδόσεις Edition 6 διαθέτουν ένα εκπληκτικό λευκό χρώμα. Και τα δύο κοσμούνται με το αναμενόμενο "twist" του Paul Smith με τη μορφή μιας μοναδικής και εμβληματικής λωρίδας Artist Stripe σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, η οποία διατρέχει το μήκος του βραχίονα. Αυτά τα νέα μοντέλα είναι τα πρώτα στη συλλογή Anglepoise που διαθέτουν αυτό το twist.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα νέα φωτιστικά τύπου 75™ σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως στο γραφείο, στο γραφείο, στη βιβλιοθήκη, δίπλα στον καναπέ ή στο περβάζι του παραθύρου. Ανεξάρτητα από το μοντέλο και την τοποθέτηση που θα επιλέξετε για αυτό το εμβληματικό σχέδιο, σας εγγυάται ένα διαχρονικό, εμβληματικό και κλασικό φωτιστικό που είναι τόσο διακοσμητικό όσο και πρακτικό.

Βρείτε όλα τα νέα φωτιστικά τύπου 75™ Paul Smith από την Anglepoise εδώ