Τρεις δημιουργοί αντιθέσεων από την DCWéditions

December 15 2023
Τρεις δημιουργοί αντιθέσεων από την DCWéditions
Η γνωστή γαλλική εταιρεία DCW δημιούργησε μια σειρά από ιδιόρρυθμες και συναρπαστικές λάμπες με τη φιλοδοξία να προσφέρει διαχρονικά φωτιστικά που δεν επηρεάζονται από το πέρασμα του χρόνου και παραμένουν μοναδικά και λειτουργικά για πολλές γενιές. Με τη συχνά ιδιόρρυθμη ύπαρξή τους, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση στο σπίτι σας που εγγυάται ότι θα εκπλήξει και θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες. Ρίξτε μια ματιά σε τρία από τα φώτα του μέλλοντος από την DCWéditions παρακάτω:

Org Κρεμαστό φωτιστικό Horizontal 1300 Χρυσό
Αυτό το φωτιστικό που σχεδίασε ο Γερμανός Sebastian Summa μοιάζει τόσο με ένα κλασικό φωτιστικό, όσο και με μια φουτουριστική και μοντέρνα προσθήκη που παραλληλίζει απόλυτα τον 21ο αιώνα. Αντλώντας σαφή έμπνευση από την αστρονομία και την επιστημονική φαντασία, ο σχεδιαστής έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πρωτοφανή και ασύμμετρη εμφάνιση που μπορεί να νοστιμίσει το δωμάτιο που επιλέξατε με πραγματικό γαλαξιακό τρόπο.

Ο λαμπτήρας διατίθεται επίσης ως κατακόρυφο κρεμαστό φωτιστικό ή φωτιστικό τοίχου. Εξερευνήστε το σύμπαν της Org εδώ!

Focus 5 Κρεμαστό φωτιστικό Μαύρο
Αυτή η ιδιαίτερη και επανασχεδιασμένη εκδοχή ενός κρεμαστού φωτιστικού είναι η άποψη του Ιάπωνα Yuji Okitsu για το πώς να κάνετε το σπίτι λίγο πιο πλούσιο, αλλά κομψό και απλό. Το όμορφο φως του φωτιστικού που μοιάζει με σαπουνόφουσκα κρέμεται παγωμένο στο χρόνο, λάμποντας φιλόξενα μέσα από τις μοναδικές πηγές φωτός που δημιουργούν μια μοναδική και γωνιακή θέα, ακόμη και όταν το φωτιστικό είναι απενεργοποιημένο. Τα διαφορετικά μεγέθη των φώτων κρέμονται σε έναν αστερισμό που θυμίζει κλασικό πλανητάριο, και καθώς τόσο οι πηγές φωτός όσο και το πλαίσιο περιστρέφονται ανεξάρτητα, το φως είναι σε θέση να φτάσει σε μια ευρύτερη περιοχή. Με το κρεμαστό φωτιστικό Focus 5, αποκτάτε ταυτόχρονα ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό κρεμαστό φωτιστικό που με το ατμοσφαιρικό του φως κάνει το δωμάτιο ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και βάζει το "FOCUS" σε αυτό που έχει σημασία για εσάς.

Η σειρά Focus διατίθεται με 3, 4 ή 5 πηγές φωτός και σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Δείτε την επιλογή εδώ!

Delumina 250 Φωτιστικό τοίχου Μαύρο
Η ιταλική OliveLab, σε συνεργασία με την DCW, δημιούργησε ένα φωτιστικό που εγγυάται ότι θα προκαλέσει την άποψή σας για το τι είναι φυσικά δυνατό για ένα φωτιστικό- στην πραγματικότητα, όλα έχουν να κάνουν με τη φυσική! Η Delumina παίζει με τη δυνατότητα όχι μόνο να φωτίζει, αλλά και να ελέγχει ενεργά το φως. Όταν γυρίζετε το ραβδί στην καρδιά του λαμπτήρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια έκλειψη στο εξωτερικό γυαλί που επηρεάζει τόσο την εμφάνιση του λαμπτήρα όσο και τη διάθεση του δωματίου σας. Όπως μια πανσέληνος, ο λαμπτήρας φωτίζεται ξανά πλήρως όταν γυρίζετε το ραβδί προς την αντίθετη κατεύθυνση και αντιστρέφετε την πόλωση στο γυαλί. Οι δύο γυάλινες αποχρώσεις της λάμπας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να παίξετε με τη φυσική, ενώ ταυτόχρονα διακοσμείτε κάθε σπίτι με στυλ και απλότητα.

Η Delumina είναι διαθέσιμη σε διαστάσεις 250mm, 320mm και ως κρεμαστή λάμπα. Ανακαλύψτε τον κύκλο της συλλογής φωτιστικών εδώ!


Δείτε τον υπόλοιπο ιδιόρρυθμο κόσμο της DCW εδώ!