Το εξαίσιο φωτιστικό Drop από τη Nemo Lighting επιβάλλει την προσοχή στη διακόσμησή σας!

October 31 2022
Το εξαίσιο φωτιστικό Drop από τη Nemo Lighting επιβάλλει την προσοχή στη διακόσμησή σας!
Αν έχετε ψηλά ταβάνια στους διαδρόμους, τα σαλόνια ή τις τραπεζαρίες σας και χρειάζεστε ένα μεγαλοπρεπές σχέδιο για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας - και ίσως ακόμη και τον εαυτό σας - σας έχουμε συναρπαστικά νέα! Η ιταλική μάρκα φωτισμού Nemo Lighting λάνσαρε ένα νέο εξαίσιο κρεμαστό φωτιστικό σε συνεργασία με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Arihiro Miyake.

Η Nemo Lighting ιδρύθηκε το 1993 στο Μιλάνο από τον Franco Cassina και σήμερα ανήκει στον Frederico Palazzari. Η εταιρεία έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία με την αποκλειστική συλλογή της που περιλαμβάνει εμβληματικά αριστουργήματα από διάσημους, καταξιωμένους σχεδιαστές, καθώς και νέα κλασικά έργα από προσεκτικά επιλεγμένους σύγχρονους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου του ταλαντούχου Arihiro Miyake.

Μέσα από τη συνεργασία του με τη Nemo Lighting, ο Miyake έχει σχεδιάσει διάφορα εξαίσια προϊόντα που έχουν δημιουργήσει νέα πρότυπα για τον κόσμο του φωτισμού. Αυτό ισχύει και για το κρεμαστό φωτιστικό του Drop, το οποίο είναι ένας εκλεπτυσμένος πολυέλαιος με καθαρές γραμμές που συνδυάζονται όμορφα με μια καθαρή, βελτιωμένη και λεπτή δομή αλουμινίου, η οποία εκπέμπει μια διάχυτη, άνετη λάμψη χωρίς λάμψη. Η μοναδική δομή αλουμινίου έχει μια ελαφριά και αιωρούμενη έκφραση, η οποία υποστηρίζεται από τις ενσωματωμένες πηγές φωτός LED που εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό φως για να τα συνδυάσουν όλα μαζί. Το φωτιστικό έχει 2700 Kelvin, πράγμα που σημαίνει ότι λούζει το δωμάτιο σε μια ζεστή λευκή λάμψη, που εγγυάται τη δημιουργία μιας ζεστής και άνετης ατμόσφαιρας. Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό Drop είναι κάτι περισσότερο από μια λειτουργική πηγή φωτός. Είναι μια μοναδική, εξαίσια και αξιοσημείωτη προσθήκη στη διακόσμησή σας, που εγγυάται ότι θα προσθέσει μια όμορφη πινελιά.