Γραφικός σχεδιασμός που αποτυπώνει και καθορίζει το εσωτερικό

January 12 2024
Γραφικός σχεδιασμός που αποτυπώνει και καθορίζει το εσωτερικό
Αν ψάχνετε για μια ευέλικτη πηγή φωτός με κομψό σχεδιασμό που δημιουργεί ένα ενιαίο δωμάτιο, μην ψάχνετε άλλο: το νέο, κομψό κρεμαστό φωτιστικό Lod της δανέζικης εταιρείας φωτισμού ferm LIVING προσφέρει αποδοτικό φωτισμό με υψηλή λειτουργικότητα και εντυπωσιακή εμφάνιση που αφήνει μόνιμη εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο έξυπνος σχεδιασμός είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να παρέχει μέγιστη ευελιξία στο φωτισμό και κάθε επιμέρους στοιχείο έχει μελετηθεί προσεκτικά με γνώμονα τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά ζητήματα.

Προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα που βελτιστοποιούν τη λειτουργία και τη μορφή


Το όνομα του κρεμαστού φωτιστικού είναι καλά επιλεγμένο: Το "βαρίδι" είναι το ίδιο το αμπαζούρ, το οποίο χαμηλώνει μέσα στο δωμάτιο και διαχέει ένα ευχάριστο φως στην περιοχή κάτω από το φωτιστικό. Τόσο το επάνω όσο και το κάτω σκίαστρο είναι τοποθετημένα γύρω από μια κατακόρυφη κεντρική ράβδο που τονίζει τη συνεπή σχεδιαστική ιδέα. Το επάνω σκίαστρο κατευθύνει το φως από τις τρεις πηγές φωτός προς τα κάτω, ενώ το κάτω σκίαστρο αποτρέπει την αντανάκλαση, ενώ αντίθετα διαχέει το φως προς όλες τις πλευρές σε μια απαλή και ευχάριστη λάμψη.

Με τον έξυπνο σχεδιασμό του που συνδέει το σκίαστρο με ένα αντίβαρο μέσω του καλωδίου, το ύψος του φωτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί. Κατά την εγκατάσταση, έχετε επίσης επιπλέον ελευθερία να τοποθετήσετε το φωτιστικό ακριβώς εκεί που θέλετε, καθώς ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης ένα πρόσθετο στήριγμα οροφής που καθορίζει πού θα κρεμαστεί το σκίαστρο. Η σκιά, το στήριγμα οροφής, το αντίβαρο, η ροζέτα και το καλώδιο ταιριάζουν όλα στο χρώμα, γεγονός που προσθέτει μια όμορφη αίσθηση στυλ και συνοχής στο συνολικό σχεδιασμό. Ταυτόχρονα, η σύνδεση μεταξύ του καλωδίου και των άλλων εξαρτημάτων δημιουργεί ένα γραφικό σύνολο σχετικά μεγάλης κλίμακας που τραβάει γρήγορα το βλέμμα όταν εισέρχεστε στο δωμάτιο.

Το Lod Pendant διατίθεται σε μια μοντέρνα μαύρη έκδοση και σε μια όμορφη έκδοση σε χρώμα κασμίρ. Δείτε τα και τα δύο εδώ!