Διαχρονικό κλασικό σε μια έξυπνη, ασύρματη έκδοση - Φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Haipot από την DybergLarsen

November 08 2023
  Διαχρονικό κλασικό σε μια έξυπνη, ασύρματη έκδοση - Φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Haipot από την DybergLarsen
Όταν ο Δανός σχεδιαστής Frank Kerdil συνεργάστηκε με τη στιλίστρια Anette Eckmann για να σχεδιάσουν το Haipot για τον κατασκευαστή φωτιστικών Dyberg Larsen, η όμορφη σειρά φωτιστικών έγινε αμέσως κλασική στο δανέζικο ντιζάιν. Η απλή σιλουέτα, οι στρογγυλεμένες γωνίες και η μονόχρωμη επιφάνεια, που διατίθεται τόσο σε ουδέτερες όσο και σε κορεσμένες χρωματικές παραλλαγές, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα διαχρονικό κλασικό σχέδιο που δείχνει κομψό - σήμερα, αύριο και σε είκοσι χρόνια από τώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε περισσότερους τύπους φωτιστικών να προστίθενται στην κομψή σειρά Haipot, όπου σύγχρονες και ρετρό εμπνευσμένες εκφράσεις συναντιούνται σε τέλεια ισορροπία. Η τελευταία προσθήκη είναι η ασύρματη έκδοση του επιτραπέζιου φωτιστικού, το Haipot Table Lamp Portable.

Πρακτικές προσθήκες στον κομψό σχεδιασμό

Ωστόσο, ο λαμπτήρας έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα, καθώς δεν διαθέτει καλώδιο, αλλά αντίθετα χρειάζεται να φορτιστεί και στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε τον άνετο φωτισμό του σε οποιοδήποτε δωμάτιο - ακόμη και έξω στο μπαλκόνι ή τη βεράντα. Το μικρό μεταλλικό σκίαστρο έχει ένα ευρύ άνοιγμα μέσα από το οποίο το φως μπορεί να ρέει σε έναν ευρύ κώνο. Αυτό δημιουργεί μια όμορφη πτώση φωτός που αναδεικνύει τη λακαρισμένη βάση του φωτιστικού, αναδεικνύοντας την όμορφη χρωματική σύνθεση. Τα φορητά επιτραπέζια φωτιστικά διατίθενται σε πληθώρα όμορφων χρωμάτων, τα οποία μπορείτε να δείτε ακριβώς εδώ, ώστε να είστε ελεύθεροι να επιλέξετε την παραλλαγή που ταιριάζει καλύτερα στο εσωτερικό σας ή που σας αρέσει περισσότερο.

Με το μικρό επιτραπέζιο φωτιστικό, μπορείτε επομένως να συμπληρώσετε τα κρεμαστά σας Haipot και να δημιουργήσετε μια καθαρή και σχεδιαστικά προσανατολισμένη συνοχή στην έννοια του φωτισμού του δωματίου ή να χρησιμοποιήσετε το φωτιστικό ως φανάρι έξω τα ζεστά βράδια.