Ανακαλύψτε τον κομψό φωτισμό και τον όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό της Margit Brandt Interieur.

September 13 2023
Ανακαλύψτε τον κομψό φωτισμό και τον όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό της Margit Brandt Interieur.
Το όνομα Margit Brandt είναι γνωστό σε όλους τους λάτρεις του σχεδιασμού. Η Brandt (γεννημένη το 1945) είναι ένα γνωστό είδωλο του σχεδιασμού στη Δανία και στο εξωτερικό, η οποία, από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, δημιούργησε έναν δημιουργικό κόσμο που προσφέρει τόσο την αίσθηση της πολυτέλειας όσο και μια τέλεια ατμόσφαιρα ξενοδοχείου που όλοι μπορούν να αναγνωρίσουν και να εκτιμήσουν. Είτε επρόκειτο για ένα σακάκι είτε για έναν πολυέλαιο, η Margit Brandt είχε την ικανότητα να κάνει τα σχέδιά της διαχρονικά, καινοτόμα και ευαίσθητα στις τάσεις. Ως αποτέλεσμα, έφτασε σε ένα πολύ ευρύ κοινό, το οποίο εξακολουθεί να εκτιμά τις δημιουργίες της μέχρι και σήμερα. Ως εκ τούτου, η Lampemesteren είναι υπερήφανη που παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών, από αυτή τη μοντέρνα Δανή σχεδιάστρια και συνεχίζει να παρέχει στα σπίτια της Δανίας αισθητικές δημιουργίες υψηλής ποιότητας.

Το κομψό σετ επιτραπέζιων φωτιστικών, που θα βρείτε εδώ, φωτίζει τις σκοτεινές γωνίες του σαλονιού με την απαλή λάμψη και τον αισθητικό σχεδιασμό του. Το βελούδινο κάλυμμα και η γυάλινη βάση έχουν το ίδιο χρώμα, ενώ το κάλυμμα έχει ιδιαίτερο βάθος. Αυτό δημιουργεί ένα όμορφο παιχνίδι στην επιφάνεια του φωτιστικού και αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα της απαράμιλλης ικανότητας της Margit Brandt να δημιουργεί σχέδια που είναι ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονικά.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα με το φως των κεριών, η Margit Brandt Interieur προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από όμορφα κεριά και κηροπήγια, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ Όλα τα κηροπήγια είναι κατασκευασμένα από διαφανές, ανθεκτικό κρυστάλλινο γυαλί, το οποίο αντανακλά το φως και δημιουργεί μια ζεστή λάμψη. Όλα τα κηροπήγια έχουν το ίδιο λεπτό προφίλ και τα ίδια στρογγυλά γυάλινα στοιχεία, με αποτέλεσμα να συνδυάζονται εύκολα για να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή κρυστάλλινων κηροπηγίων Margit Brandt.

Δείτε την πλήρη γκάμα των όμορφων δημιουργιών της Margit Brandt εδώ