Μοντέρνος φωτισμός για μοντέρνους χώρους με το φωτιστικό οροφής Tarja LED της Lindby

January 24 2024
Μοντέρνος φωτισμός για μοντέρνους χώρους με το φωτιστικό οροφής Tarja LED της Lindby
Ο 20ός και ο 21ος αιώνας έφεραν επανάσταση στον φωτισμό και σήμερα διαθέτουμε τα εργαλεία και την τεχνολογία για τη δημιουργία αποδοτικού φωτισμού που χρησιμοποιεί βέλτιστα την ενέργεια για τη δημιουργία εξαιρετικών συνθηκών φωτισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Ο γίγαντας του φωτισμού Lindby είναι μία από τις εταιρείες που προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τη σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού για να δημιουργήσει όμορφα σχέδια λαμπτήρων με μεγάλη λειτουργικότητα. Ο έξυπνος εσωτερικός σχεδιασμός των λαμπτήρων περικλείεται φυσικά σε καθαρά, ευκρινή και αυστηρά σχέδια, τα οποία είναι επίσης ευέλικτα σε σχήμα και χρώμα, ώστε να μπορούν εύκολα να ταιριάξουν οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την υπάρχουσα αντίληψη του εσωτερικού σχεδιασμού.

Τώρα η Lindby τα κατάφερε και πάλι και δημιούργησε έναν λαμπτήρα που με το στιβαρό φωτιστικό του, τον ευέλικτο σχεδιασμό, την ευέλικτη εμφάνιση και τον όμορφο φωτισμό του θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε δωμάτιο του εσωτερικού χώρου. Το φωτιστικό οροφής Tarja LED παρουσιάζει μινιμαλιστική αισθητική και ουδέτερη χρωματική σύνθεση που δεν βρίσκει τη θέση του μόνο στην ιδιωτική κατοικία, αλλά και σε εμπορικά και δημόσια κτίρια ή επαγγελματικούς χώρους. Το φωτιστικό διατίθεται σε δύο όμορφες εκδόσεις, η μία με τετράγωνη και η άλλη με κυκλική κεφαλή φωτιστικού. Και οι δύο αποτελούνται από σατινέ ακρυλικό κάλυμμα και μεταλλικό σκελετό με ματ φινίρισμα χρωμίου. Τόσο το πλαίσιο όσο και το κάλυμμα ταιριάζουν σε σχήμα και έτσι τονίζουν το ένα το άλλο.

Η Tarja μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στην οροφή όσο και στον τοίχο, δίνοντάς σας την ελευθερία να την προσαρμόσετε στον χώρο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Με βαθμό προστασίας IP44, η Tarja είναι επίσης κατάλληλη για εγκατάσταση σε υγρούς χώρους. Η πηγή φωτός είναι μια ενσωματωμένη λυχνία LED στο εξωτερικό του λαμπτήρα. Καθώς το φως LED είναι γενικά αρκετά φωτεινό λόγω της αποτελεσματικής μετατροπής ενέργειας, η πηγή φωτός προστατεύεται από ένα σατινέ λευκό ακρυλικό κάλυμμα, του οποίου η ματ επιφάνεια εξομαλύνει το φως για μια ευχάριστη, ομοιόμορφη εμφάνιση.

Δείτε το όμορφο φωτιστικό και στις δύο εκδόσεις εδώ!