Ειδήσεις: Panthella Portable μεγαλώνει - Νέα παραλλαγή του δημοφιλούς φορητού λαμπτήρα είναι τώρα διαθέσιμη

October 11 2023
  Ειδήσεις: Panthella Portable μεγαλώνει - Νέα παραλλαγή του δημοφιλούς φορητού λαμπτήρα είναι τώρα διαθέσιμη
Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την τελευταία προσθήκη στην εμβληματική σειρά Panthella της Louis Poulsen: Panthella 250 Portable. Αυτός ο πρωτοποριακός λαμπτήρας συνδυάζει τη διαχρονική αισθητική με τη σύγχρονη καινοτομία, εισάγοντας ένα μοναδικό φωτιστικό στοιχείο στο χαρτοφυλάκιο του Verner Panton.

Μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερος φωτισμός



Η Panthella 250 Portable παίρνει το γνώριμο σχέδιο της αρχικής Panthella Portable και το ανεβάζει σε νέα ύψη με ένα κάλυμμα διαμέτρου 250 mm. Το μεγαλύτερο σκίαστρο όχι μόνο προσθέτει οπτικό αντίκτυπο, αλλά βελτιώνει επίσης τη διάχυση του φωτός, δημιουργώντας έναν απαλό και ευχάριστο φωτισμό που γεμίζει το δωμάτιο με ζεστή ατμόσφαιρα.

Το σκίαστρο από οπαλίσιο γυαλί του φωτιστικού είναι προσεκτικά επεξεργασμένο για να εξασφαλίζει ομοιόμορφο και διάχυτο φωτισμό. Αυτό καθιστά το Panthella 250 Portable ιδανικό για κάθε περίσταση, από χαλαρωτικές βραδινές στιγμές μέχρι ζωηρές συγκεντρώσεις.

Φορητός φωτισμός, χωρίς όρια:



Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το Panthella 250 Portable σας δίνει την ελευθερία να τοποθετήσετε το φως οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις πρίζες. Αυτή η φορητότητα καθιστά το φωτιστικό ιδανικό για υπαίθριες εκδηλώσεις, άνετες στιγμές στη βεράντα ή ως κομψή προσθήκη σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Ταυτόχρονα, ο λαμπτήρας διατηρεί τον εμβληματικό σχεδιασμό Panthella και τον συνδυάζει με σύγχρονη καινοτομία. Η βάση σε σχήμα τρομπέτας και το διακριτικό σκίαστρο δημιουργούν ένα οπτικό εντυπωσιακό στοιχείο που συνδυάζεται καλά με ένα ευρύ φάσμα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Δείτε το φορητό Panthella 250 εδώ!