UMAGE - Απλό όμορφο

Όλα ξεκίνησαν με μια λάμπα και μια επανένωση. Μπήκε σε ένα vintage κατάστημα για να δει τη λάμπα του πατέρα του -μια λάμπα που είχε να δει 30 χρόνια. Ένα σχέδιο με ρίζες στη δεκαετία του 1970, όταν ο σχεδιασμός των λαμπτήρων ήταν παντού. Μια συναρπαστική εποχή όσον αφορά τον δανέζικο σχεδιασμό.

Οι λάμπες του πατέρα του Søren Ravn Christensen είχαν σχεδιαστεί για να συσκευάζονται σε επίπεδη συσκευασία - μια ιδέα που θα αποδεικνυόταν ότι συνεχίστηκε από τον γιο του, τον ιδιοκτήτη της UMAGE. Η UMAGE σχεδίασε 10 νέες λάμπες με βάση αυτή την αρχή, αλλά χρειαζόταν κάτι για να τις μεταφέρει από το στάδιο του σχεδιασμού στο στάδιο της κατασκευής. Σε αυτό το σημείο ήρθε στο προσκήνιο ο Jacob Nannestad. Οι πρώτοι 10 λαμπτήρες έφυγαν από την παραγωγή, αλλά γρήγορα ακολούθησαν τρεις λαμπτήρες που συνεχίζουν να είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της μάρκας.


Ο σκοπός της UMAGE ήταν να δημιουργήσει μια πιο προσιτή μάρκα που θα επικεντρωνόταν σε υπέροχες συσκευασίες και προϊόντα με υψηλό βαθμό ευελιξίας. Με άλλα λόγια, τα προϊόντα της UMAGE σας επιτρέπουν να γίνετε σχεδιαστής στο σπίτι σας.

Βρείτε όλες τις λάμπες UMAGE εδώ


Διαβάστε περισσότερα για τις τρεις λάμπες που ήταν κεντρικές για τη μεγάλη επιτυχία της UMAGE:
2018: Η επέτειος των 10 χρόνων τους γιορτάζει κάτι περισσότερο από τη μάρκα- αποτίει φόρο τιμής και στην ιδέα.

Στην UMAGE, όλα έχουν να κάνουν με το να κάνεις το κάτι παραπάνω. Ολόκληρη η διαδικασία σχεδιασμού πραγματοποιείται στο εσωτερικό της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται ότι καταβάλλεται λίγη επιπλέον προσπάθεια σε όλες τις πτυχές της φάσης σχεδιασμού. Αυτό ισχύει για τα πάντα, από τις πρώτες κινήσεις του σχεδίου μέχρι την επιλογή του χρώματος και της συσκευασίας.

UMAGE - Όλα για το περιβάλλον

Η UMAGE σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα το περιβάλλον και φροντίζει ιδιαίτερα τους πόρους της, κάνοντας ό,τι μπορεί για να μην τους εξαντλεί. Αν μπορεί να ζήσει για πολλά χρόνια, δεν πρέπει να πετιέται έτσι απλά - απλά κοιτάξτε τη λάμπα του πατέρα του Søren Ravn Christensen ως παράδειγμα.

Το 2018, η UMAGE λάνσαρε μια νέα συλλογή: Furniture Feelings. Μια συλλογή από υπέροχα έπιπλα με αστική, σκανδιναβική εμφάνιση. Ακριβώς όπως η φυσική έκφραση που συναντάτε στις λάμπες τους, αυτή η συλλογή επίπλων προσκολλάται με υπερηφάνεια στις αξίες της. Πρόκειται για την ένωση των ανθεκτικών, φυσικών υλικών με τον ορισμό τους για τον αστικό σχεδιασμό. Το UMAGE είναι απλό και υπέροχο δανέζικο design σε προσιτές τιμές. Προχωρώντας προς τα εμπρός, η αποστολή τους είναι να συνδυάσουν τη ζωή στη μεγάλη πόλη με το διαχρονικό σχεδιασμό και να προσπαθήσουν να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων απλούστερη και πιο όμορφη.

Ο καλός σχεδιασμός πρέπει να είναι υπέροχος και να διαρκεί πολλά χρόνια στο μέλλον. Θα πρέπει να δημιουργεί ένα συγκεκριμένο συναίσθημα και μια ατμόσφαιρα που ταιριάζει οπουδήποτε -και εξακολουθεί να έχει νόημα.


<font color="#888888" size="+2"><center>Περισσότερος φωτισμός από την UMAGE</font>

Περισσότερος φωτισμός από την UMAGE

ASTERIA MOVE - Søren Ravn Christensen, 2021

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Asteria Move είναι ένα όμορφο, λεπτό, μινιμαλιστικό φωτιστικό σε φορητή έκδοση. Η ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί εύκολα να φορτιστεί χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB και μόλις φορτιστεί, μπορείτε να μεταφέρετε το φωτιστικό όπου θέλετε. Χρησιμοποιήστε το για μια ζεστή λάμψη στο σαλόνι, ένα προσωρινό φως ανάγνωσης ή ένα νυχτερινό φως. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία επίπεδα φωτεινότητας, ρυθμίζοντας το φως χρησιμοποιώντας το κουμπί στη βάση της λάμπας. Η λάμπα λάμπει για έως και 35 ώρες με μια πλήρη φόρτιση, ανάλογα με την επιλεγμένη φωτεινότητα.

Η Asteria Move υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Αν έχετε στο σπίτι σας μια μονάδα φόρτισης Qi (ασύρματος φορτιστής), μπορείτε να φορτίσετε τη λάμπα τοποθετώντας την πάνω στη μονάδα.

HAZEL Pendant - Jacob Rudbeck, 2021

Το Hazel Pendant είναι εμπνευσμένο από το σχήμα του φουντουκιού. Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από χάλυβα με μαύρη επίστρωση και βάση με ορειχάλκινο φινίρισμα. Ο συνδυασμός αυτός προσδίδει στο φωτιστικό μια μοντέρνα σκανδιναβική έκφραση που ταιριάζει υπέροχα στα περισσότερα σπίτια. Η ενσωματωμένη πηγή φωτός LED είναι κρυμμένη πίσω από ένα λευκό διαχύτη, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ομοιόμορφη λάμψη. Ιδανικό για το φωτισμό της τραπεζαρίας, όπου το ζεστό φως της κάτω λάμπας φωτίζει την καρδιά του σπιτιού. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε το ιδανικό φωτιστικό για να φωτίσετε την τραπεζαρία, το τραπέζι της κουζίνας ή τις γωνίες του σπιτιού σας.